Vepřové steaky s bylinkovou salsou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 73 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 65 ml Olej olivový
  • 6 ks Rajčata
  • 4 ks Vepřové kotlety
  • 2 ks Ančovička - filety
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 3 hrnek Bazalka
  • 1 polévková lžíce Hořčice
  • 1 polévková lžíce Kapary sterilované
  • 1 polévková lžíce Ocet vinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 441 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 326 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 82.5 mg
  • Draslík 1601.8 mg
  • Vláknina 13041.8 mg
  • Vitamín A 13041.8 mg
  • Vitamín B6 1.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 69.5 mg
  • Vitamín E 3.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na polovinu rozkrojíme rajčata, vložíme do zapékací mísy.

  • 2

    Pokapeme olivovým olejem a osolíme a opepříme.

  • 3

    Dáme do trouby a 45 minut pečeme při 200 stupních.

  • 4

    Rozmixujeme všechny přísady na salsu.

  • 5

    8 minut grilujeme steaky.

  • 6

    Podáváme se salsou a pečenými rajčaty.

Komentáře k receptu