Špagety s hráškem a sýrovým krémem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 860 kcal
- Sacharidy 85 g
- Tuky 41 g
- Sodík 269 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 84 g
- Cholesterol 8.5 mg
- Draslík 423.3 mg
- Vláknina 12468.2 mg
- Vitamín A 12468.2 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.7 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu, vsypeme těstoviny, hrášek a fazolky a povaříme cca 4min, až budou špagety al dente. Scedíme a trochu vody odložíme. 
- 
                                2Těstoviny promícháme se lžící olivového oleje. 
- 
                                3Utřeme hladký krém z lučiny, brynzy, rozdrceného česneku, nasekané petrželky, zbytku oleje, špetky soli a pepře. 
- 
                                4Do hlubších talířů rozdělíme trochu sýrového krému a porci těstovin. Podáváme teplé, posypané strouhaným parmazánem a se zbylým krémem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        