Telecí hrudí smažené

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 1 ks Mouka pšeničná hladká T 650
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Strouhanka
  • 1 ks Olej stolní
  • 1 kg Telecí hruď
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 16165 kcal
  • Sacharidy 985 g
  • Tuky 1191 g
  • Sodík 391857 mg
  • Bílkoviny 340 g
  • Uhlovodany 254 g
  • Cholesterol 1760.7 mg
  • Draslík 3595.4 mg
  • Vláknina 87000 mg
  • Vitamín A 87000 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 12.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 44.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do vroucí osolené vody vložíme vcelku očistěné telecí hrudí.

  • 2

    15 minut vaříme.

  • 3

    Pak vložíme hrudí do studené vody, vyjmeme žeberní kosti a nakrájíme maso na porce.

  • 4

    Jednotlivé porce obalujeme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance.

  • 5

    Osmahneme v rozehřátém oleji po obou stranách.

  • 6

    Podáváme s brambory nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu