Jablečný křen
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 1069 kcal
- Sacharidy 259 g
- Tuky 0 g
- Sodík 97563 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 259 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 244.7 mg
- Vláknina 1916 mg
- Vitamín A 1916 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Nastrouháme 2 lžíce křenu, jablko a ihned polijeme horkým vývarem. 
- 
                                2Přidáme špetku soli, špetku cukru, šálek silného hovězího vývaru a trošku vinného octa. 
- 
                                3Podáváme studený i teplý k ovaru či různým masům. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        