Polévka ze skopového masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Rajčata
  • 10 g Petržel - nať
  • 400 g Skopové maso přední
  • 400 g Paprikové lusky čerstvé
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Zelí hlávkové bílé
  • 2.75 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 338 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 111 g
  • Sodík 325 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 80 mg
  • Draslík 764.8 mg
  • Vláknina 4880 mg
  • Vitamín A 4880 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 110.3 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na malé kostky a dáme vařit do osolené vody.

  • 2

    Když je maso téměř měkké, přidáme očištěnou, drobně nakrájenou mrkev a petržel, nakrájené zelí, oloupaná, nakrájená rajčata bez jader a nakrájené zelené papriky. Vše uvaříme doměkka.

  • 3

    Podáváme s chlebem.

Komentáře k receptu