Polévka ze skopového masa s citronem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 5 g Petržel - nať
  • 300 g Skopové maso přední
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.5 ks Cibule
  • 1 ks Citrony
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 2 stroužek Česnek
  • 0.5 šálek Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 277 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 212 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 185.8 mg
  • Draslík 342.3 mg
  • Vláknina 2985 mg
  • Vitamín A 2985 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 23.3 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso uvaříme v osolené vodě s cibulí a česnekem doměkka.

  • 2

    Vývar procedíme, přilijeme mléko s rozšlehanými vejci a ihned odstavíme z ohně.

  • 3

    Do polévky přidáme nakrájené maso a nakonec upravíme chuť citronovou šťávou.

  • 4

    Podáváme s toasty nebo s pečivem.

Komentáře k receptu