Spaghettini s bottargou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 45 g Bottarga
  • 500 g Těstoviny Spaghettini
  • 200 ml Olej olivový
  • 1 ks Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 5 l Voda pitná
  • 2 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 635 kcal
  • Sacharidy 64 g
  • Tuky 37 g
  • Sodík 40 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 64 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 101.5 mg
  • Vláknina 8548.7 mg
  • Vitamín A 8548.7 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu,scedíme a přendáme na pánev.

  • 2

    Do špaget zamícháme nasekaný česnek,petrželku a olej.Posypeme bottargou, dochutíme pepřem a podáváme horké.

Komentáře k receptu