Mořská ryba se zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Citrony
  • 2 ks Máslo čerstvé
  • 6 ks Rajčata
  • 1 ks Sůl
  • 1.5 ks Zelenina kořenová
  • 1 kg Treska aljašská
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1216 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 106 g
  • Sodík 97081 mg
  • Bílkoviny 50 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 242.5 mg
  • Draslík 1421.2 mg
  • Vláknina 14430 mg
  • Vitamín A 14430 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 45.4 mg
  • Vitamín E 2.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 139.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybu naporcujeme, osolíme a na másle opečeme po obou stranách. Jakmile je ryba opečená, vyjmeme ji na mísu a v másle po opékání osmaheneme na plátky nakrájenou cibuli, přidáme rajčata rovněž nakrájená na plátky a obojí podusíme. Následně přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a vše promícháme.

  • 2

    Na opečenou rybu navršíme směs, kterou prohřejeme v zelenině, ozdobíme kolečky citrónu a podáváme s vařenými nebo opečenými bramborami nebo s bílým chlebem.

Komentáře k receptu