Předkrm z matjesů

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 100 g Celer bulvový
  • 200 g Matjesy - filet
  • 1 kávová lžička Ocet vinný
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 150 dl Zakysaná smetana
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 29278 kcal
  • Sacharidy 449 g
  • Tuky 2979 g
  • Sodík 12317 mg
  • Bílkoviny 332 g
  • Uhlovodany 449 g
  • Cholesterol 7800 mg
  • Draslík 21556.1 mg
  • Vláknina 6600 mg
  • Vitamín A 6600 mg
  • Vitamín B6 9.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 145.5 mg
  • Vitamín E 66.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 25.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Matjesy, cibuli a celer nakrájíme, promícháme se smetanou, octem, solí cukrem a dáme vychladit.

Komentáře k receptu