Dušené vepřové kotlety

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Vepřové kotlety
  • 1 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 226 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 250 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 74.8 mg
  • Draslík 343.9 mg
  • Vláknina 31.5 mg
  • Vitamín A 31.5 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté kotlety do poloviny odkrojíme od kosti, naklepeme, osolíme a poprášíme hladkou moukou.

  • 2

    Na rozpáleném sádle maso po obou stranách opečeme, podlijeme a dusíme doměkka.

  • 3

    Podáváme s různě připravenými bramborami, s dušenou zeleninou, s rýží nebo s těstovinami.

Komentáře k receptu