Vaječná sedlina s majonézou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Šunka dušená
  • 100 g Strouhanka
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 šálek Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 220 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 348 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 264.1 mg
  • Draslík 102.7 mg
  • Vláknina 1200 mg
  • Vitamín A 1200 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V osoleném mléce rozšleháme vejce, přidáme na nudličky nakrájenou šunku a strouhanku.

  • 2

    Směs nalijeme do máslem vymazané a strouhankou vysypané zapékací mísy, vložíme do vodní lázně, přiklopíme a v troubě vaříme asi 15 minut.

  • 3

    Vychladlý pokrm krájíme na porce a podáváme s majonézou.

Komentáře k receptu