Hovězí plátek v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Máslo čerstvé
  • 250 g Hovězí maso zadní
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 230 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 258 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 84.5 mg
  • Draslík 0 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme.

  • 2

    Plátky vložíme do vymazaného alobalu a dobře uzavřeme. Položíme na plech nebo na mřížku v troubě a dusíme asi 40-45 minut.

  • 3

    Pro vylepšení chuti můžeme maso potřít rajčatovým protlakem nebo přidat plátky rajčat.

Komentáře k receptu