Polévka sýrová s krupicí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 10 g Máslo čerstvé
  • 20 g Pšeničná krupice
  • 20 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 80 g Zelenina kořenová
  • 5 g Pažitka
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 157 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 157 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 135.7 mg
  • Draslík 46.3 mg
  • Vláknina 2205 mg
  • Vitamín A 2205 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.5 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Zeleninu očistíme a uvaříme v osolené vodě. Do vývaru zavaříme krupici a povaříme.

  • 2

    Potom smícháme nastrouhaný sýr s vejcem, vlijeme do vařící polévky a necháme jen přejít varem.

  • 3

    Nakonec do hotové polévky přidáme kousek másla a nasekanou pažitku.

Komentáře k receptu