Dušené kedlubny s pórkem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Kedlubna
  • 10 g Máslo čerstvé
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 100 g Pórek
  • 5 g Petržel - nať
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 114 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 194 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 6 mg
  • Draslík 301.4 mg
  • Vláknina 5925 mg
  • Vitamín A 5925 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 31.6 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupané, hrubě nastrouhané kedlubny osolíme a dusíme na másle.

  • 2

    K téměř měkkým kedlubnám přidáme na kolečka nakrájený pórek, zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme.

  • 3

    Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu