Aljašská treska na roštu s bylinkovým máslem (minutka)

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 200 g Citrony
  • 1500 g Treska aljašská
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 30 g Sůl
  • 120 g Máslo bylinkové
  • 120 ml Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 303 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 1270 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 62.2 mg
  • Draslík 635 mg
  • Vláknina 1933 mg
  • Vitamín A 1933 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.8 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ryby zbavíme ploutví, očistíme, opláchneme a nakrájíme na porce. Pokapeme je citronovou šťávou, mírně opepříme, osolíme a necháme krátce odležet v chladničce.

  • 2

    Potom jednotlivé porce potřeme olejem a upečeme na roštu. V průběhu pečení tresku potíráme olejem.

  • 3

    Po upečení rybu zdobíme bylinkovým máslem.

  • 4

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu