Aljašská treska v leču

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 150 g Cibule
  • 1500 g Treska aljašská
  • 25 g Sůl
  • 150 g Tuk
  • 750 g Lečo sterilované
  • 30 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 150 g Protlak rajčatový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 315 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 1265 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 69.8 mg
  • Draslík 802.9 mg
  • Vláknina 699 mg
  • Vitamín A 699 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.5 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ryby zbavíme ploutví, očistíme je, opláchneme a nakrájíme na porce. Maso osolíme, obalíme v prosáté mouce, rychle opečeme v tuku a vyjmeme.

  • 2

    V tuku od opékání mírně osmahneme cibuli nakrájenou na plátky, přidáme rajčatový protlak, lečo a vše promícháme.

  • 3

    Do směsi vložíme opečenou tresku a dodusíme ji.

  • 4

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu