Vepřové kotlety se žampiony v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 311 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 254 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 85.3 mg
 - Draslík 509 mg
 - Vláknina 1723.8 mg
 - Vitamín A 1723.8 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.5 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kotlety omyjeme, po okrajích nařízneme, naklepeme a opečeme po obou stranách na sádle. Maso osolíme, opepříme a položíme na plátky alobalu.
 - 
                                2
Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a očištěné, na plátky nakrájené žampiony osmahneme na másle, osolíme a přidáme nasekanou petrželku. Směs rozdělíme na kotlety, alobal dobře uzavřeme a položíme na plech. Pečeme v silně vyhřáté troubě asi 20 minut.
 - 
                                3
Pokrm podáváme v alobalu, který pootevřeme.