Vepřový bůček s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 906 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 84 g
 - Sodík 243 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 24 g
 - Cholesterol 114 mg
 - Draslík 438.1 mg
 - Vláknina 5700 mg
 - Vitamín A 5700 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.4 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso vložíme do pekáčku kůží dospodu, přilijeme trochu vody a osolíme. Pečeme nejdříve asi 45 minut, potom maso obrátíme kůží nahoru, kůži nařízneme a dopečeme.
 - 
                                2
Na pánev dáme oloupaná a na čtvrtky nakrájená jablka zbavená jádřinců, přidáme máslo, špetku cukru a zvolna dusíme.
 - 
                                3
Maso nakrájíme na plátky a obložíme čtvrtkami jablek.