Hašé ze zbytku zvěřiny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 500 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 97030 mg
 - Bílkoviny 92 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 6 mg
 - Draslík 1016.5 mg
 - Vláknina 4450 mg
 - Vitamín A 4450 mg
 - Vitamín B6 1.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.4 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 19.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso, popřípadě šťávu z masa. Dle libosti zakapeme citrónovou šťávou, přisolíme, přidáme nakrájený žampión a vše podusíme.
 - 
                                2
Hašé podáváme na topinkách z bílé veky.