Vařená vejce s bramborami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 216 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 151 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 18 g
 - Cholesterol 137.7 mg
 - Draslík 601.8 mg
 - Vláknina 7205 mg
 - Vitamín A 7205 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 18.4 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 18.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na plátky.
 - 
                                2
Natvrdo uvařená vejce oloupeme a nakrájíme na plátky nebo na poloviny.
 - 
                                3
Nakrájenou cibuli osmažíme na másle dorůžova, přidáme nasekanou petrželku a nalijeme na brambory a vejce.
 - 
                                4
Podáváme teplé.