Parma s rajčatovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 420 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 630 mg
 - Bílkoviny 52 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 282.2 mg
 - Vláknina 4432 mg
 - Vitamín A 4432 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.6 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očistíme ryby od vnitřností a šupin, omyjeme a osušíme utěrkou. Poskládáme na vymazaný plech, troubu rozpálíme na 13O stupňů. Připravíme omáčku na polití. Na rozpáleném oleji osmažíme cibuli nakrájenou na kolečka, prolisovaný česnek a rozmarýn. Přidáme rozmixovaná rajčata, sůl a pepř a 5 minut povaříme. Hotovou omáčkou polijeme ryby a pečeme v troubě 30 minut.