Salát z petrželky, máty, bulguru a citronu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 262 kcal
 - Sacharidy 50 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 406 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 50 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 551.8 mg
 - Vláknina 27780.7 mg
 - Vitamín A 27780.7 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 76.7 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve zalijeme v míse bulgur vroucí vodou a necháme 30min odležet. Poté scedíme a vymačkáme vodu.
 - 
                                2
Vrátíme bulgur do mísy a přelijeme olejem a šťávou vylisovanou ze všech citronů. Ochutíme solí a pepřem.
 - 
                                3
Vmícháme na kousky nakrájená rajčata zbavená semínek, nahrubo nasekanou petrželku a mátu a důkladně promícháme.
 - 
                                4
Salát podáváme vychlazený nebo při pokojové teplotě.