Bulharská hovězí pečeně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 247 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 36 g
 - Sodík 256 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 72.5 mg
 - Draslík 165.6 mg
 - Vláknina 2977 mg
 - Vitamín A 2977 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.9 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nasucho opečeme, podlijeme vodou a dusíme.
 - 
                                2
K téměř měkkému masu přidáme nakrájený celer, mrkev, rajčata a fazolky.
 - 
                                3
Hotový pokrm zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou v mléce a povaříme.
 - 
                                4
Před podáváním přidáme do pokrmu čerstvé máslo.