Polévka z kysaného zelí s klobásou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 410 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 25 g
- Sodík 202 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 25 mg
- Draslík 196 mg
- Vláknina 4430 mg
- Vitamín A 4430 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 37.5 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Kysané zelí překrájíme a klobásu nakrájíme na plátky. Obojí uvaříme v osolené vodě. 
- 
                                2Polévku zahustíme kyselým mlékem rozkvedlaným s moukou a ještě povaříme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        