Sancocho

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Vepřové maso libové
  • 300 g Zelí hlávkové bílé
  • 100 g Fazolové lusky zelené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Brambory
  • 0.5 ks Celer bulvový
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Rajčata
  • 1 ks Červená řepa
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.5 kg Hovězí maso zadní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 414 kcal
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 454 mg
  • Bílkoviny 41 g
  • Uhlovodany 31 g
  • Cholesterol 108 mg
  • Draslík 1093.9 mg
  • Vláknina 19349.8 mg
  • Vitamín A 19349.8 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 49.8 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1270.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oboje maso nakrájíme na kostky. Hovězí maso vložíme do kastrolu, zalijeme osolenou vodou a vaříme do poloměkka. Potom přidáme vepřové maso a vaříme asi 20 minut.

  • 2

    Zeleninu kromě fazolek nakrájíme na plátky, fazole na proužky a vše i s hrubě nakrájenou cibulí přidáme k masu a dovaříme.

  • 3

    Před koncem varu přidáme oloupaná, na čtvrtky nakrájená rajčata.

Komentáře k receptu