Argentinská nudlová polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 304 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 1183 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 43.5 mg
 - Draslík 1386.9 mg
 - Vláknina 4819.8 mg
 - Vitamín A 4819.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.1 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na másle mírně osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nasekanou petrželku, nudle a vše osmahneme dozlatova.
 - 
                                2
Potom přidáme oloupaná, na kousky nakrájená rajčata a vše povaříme asi 5 minut. Přilijeme horký vývar, okořeníme a vaříme, až nudle změknou.
 - 
                                3
K polévce podáváme nastrouhaný sýr.