Kuře Mexiko
Suroviny
- 400 g Kečup
 - 1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 1 kávová lžička Pepř černý mletý
 - 1 kávová lžička Paprika mletá pálivá
 - 1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
 - 3 ks Cibule
 - 5 ks Česnek
 - 1 kg Kuře
 - 1 polévková lžíce Protlak rajčatový
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 695 kcal
 - Sacharidy 36 g
 - Tuky 38 g
 - Sodík 380 mg
 - Bílkoviny 50 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 187.5 mg
 - Draslík 622.1 mg
 - Vláknina 2945 mg
 - Vitamín A 2945 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.8 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté kuře rozčtvrtíme a lehce osolíme.
 - 
                                2
Půlku marinády z cibule, česneku, kečupu, octa, mleté pálivé papriky, pepře, rajského protlaku a soli rozetřeme na pekáč.
 - 
                                3
Poté vložíme čtvrtky kuřete a zalijeme zbytky marinády.
 - 
                                4
Dáme do předehřáté trouby a pečeme při 200 stupních.
 - 
                                5
Během pečení podléváme.