Klasická rajčatová salsa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 37 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 47 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 336.1 mg
 - Vláknina 4863.3 mg
 - Vitamín A 4863.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 30.1 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nasekáme nadrobno, přidáme šťávu a jemně nastrouhanou kůru z limetky.
 - 
                                2
Spařená, oloupaná a nakrájená rajčata přidáme k cibuli, ochutíme cukrem, solí a velkým svazkem nasekaného koriandru. Přidáme opečené a oloupané, nahrubo nasekané chilli.
 - 
                                3
Vše promícháme a necháme 2-3 hodiny v lednici. Před podáváním ozdobíme proužky limetkové kůry.