Dušené fazole po indicku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 428 kcal
 - Sacharidy 65 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 214 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 64 g
 - Cholesterol 12 mg
 - Draslík 1860.3 mg
 - Vláknina 31791.2 mg
 - Vitamín A 31791.2 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.1 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 21.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Fazole přes noc namočíme a potom je v mírně osolené vodě dusíme doměkka.
 - 
                                2
Na másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli dozlatova a se vším kořením vmícháme do fazolí. Podle potřeby osolíme, dodusíme a ochutíme kečupem.