Vepřová krkovička speciál
Suroviny
- 750 g Vepřová krkovička
- 2 kávová lžička Paprika mletá sladká
- 2 ks Cibule
- 1 špetka Cukr krupice
- 4 stroužek Česnek
- 1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
- 1 polévková lžíce Omáčka sójová
- 3 polévková lžíce Olej stolní
- 1 polévková lžíce Kečup
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 361 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 30 g
- Sodík 13 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 114.3 mg
- Draslík 78.5 mg
- Vláknina 1522.7 mg
- Vitamín A 1522.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do pekáče nalijeme olej.
-
2
Poklademe plátky osoleného a česnekem potřeného masa.
-
3
Zalijeme zbylými ingrediencemi, které smícháme a dáme plátky cibule.
-
4
Podlijeme vodou a dusíme.
-
5
V průběhu dušení maso podléváme.
-
6
Jakmile cibule zesklovatí, je jídlo hotové.