Mandlový pudink po indicku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 3139 kcal
 - Sacharidy 148 g
 - Tuky 256 g
 - Sodík 6 mg
 - Bílkoviny 114 g
 - Uhlovodany 133 g
 - Cholesterol 25 mg
 - Draslík 3531.1 mg
 - Vláknina 122280 mg
 - Vitamín A 122280 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.1 mg
 - Vitamín E 131.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1568.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rýžovou mouku rozmícháme v trošce studeného mléka. Zbytek mléka přivedeme k varu, vlijeme rozmíchanou mouku, osladíme cukrem a za stálého míchání vaříme do zhoustnutí.
 - 
                                2
Poté přidáme tlučený kardamom a pudink rozdělíme do misek. Posypeme nasekanými mandlemi a podáváme.