Rybí filé v ostré omáčce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 227 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 69 mg
 - Bílkoviny 80 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 3 mg
 - Draslík 289 mg
 - Vláknina 3906.1 mg
 - Vitamín A 3906.1 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.8 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rybí filé osolíme a necháme alespoň 15 minut odležet v chladu.
 - 
                                2
Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno, oloupaný česnek prolisujeme. Rajčata omyjeme, oloupeme a nakrájíme na malé kousky.
 - 
                                3
V pánvi rozehřejeme máslo a na něm krátce osmahneme nakrájenou cibuli. Pak přidáme zázvor, utřený česnek, chilli koření, kurkumu, koriandr, kmín a pepř a vše důkladně promícháme. Přisypeme nakrájená rajčata, směs podle chuti osolíme, zalijeme vodou a 15 minut dusíme pod pokličkou. Potom do omáčky vložíme rybí filé a dusíme přikryté dalších 15 minut, dokud není měkké.