Osvěžující salát z ředkviček
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 26 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 84 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 172.1 mg
 - Vláknina 2265 mg
 - Vitamín A 2265 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.6 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ředkvičky omyjeme a nakrájíme na plátky. Petrželovou nať opláchneme a nasekáme najemno.
 - 
                                2
V misce metlou sešleháme olej a citronovou šťávu.
 - 
                                3
Plátky ředkviček v jiné misce přelijeme olejovou zálivkou, přidáme nasekanou petrželku, podle chuti osolíme, promícháme a dáme vychladit.