Špíz z mečouna

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Filé z mečouna
  • 300 g Rajčata
  • 100 g Feferony
  • 5 g Bobkový list
  • 30 ml Olej olivový
  • 30 ml Citronová šťáva
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 247 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 177 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 48.8 mg
  • Draslík 634.2 mg
  • Vláknina 3267.5 mg
  • Vitamín A 3267.5 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 50.9 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybu si nakrájíme na kostky a společně s nakrájenými rajčaty a feferonkami napichujeme na špíz. Občas proložíme bobkovým listem.

  • 2

    Vše osolíme a dáme grilovat.

  • 3

    Hotové špízy pokapeme olivovým olejem smíchaným s citrónovou šťávou.

Komentáře k receptu