Křupavé mořské řasy

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Oříšky piniové
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 8.5 dl Olej arašídový (podzemnicový)
  • 1 kg Pak čoj
  • 1 polévková lžíce Cukr moučkový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2002 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 222 g
  • Sodík 194 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 74.7 mg
  • Vláknina 6925 mg
  • Vitamín A 6925 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 34.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pod studenou vodou opláchneme listy čínského zelí a osušíme. Vyhodíme tuhé vnější listy, pak každý list stočíme a pokrájíme.

  • 2

    Ve velké pánvi rozehřejeme podzemnicový olej. Přidáme nasekané čínské zelí a 30 vteřin smažíme. Poté vyndáme a necháme okapat na papírovém ubrousku.

  • 3

    Do mísy dáme křupavé mořské řasy, přidáme cukr, sůl a piniová semínka.

  • 4

    Okamžitě podáváme.

Komentáře k receptu