Treska zapečená se sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Máslo čerstvé
  • 120 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 60 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 750 g Filé z aljašské tresky
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 409 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 194 mg
  • Bílkoviny 41 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 103.5 mg
  • Draslík 3 mg
  • Vláknina 1942.8 mg
  • Vitamín A 1942.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 17.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté porce filé osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou.

  • 2

    Pekáč vymastíme, naskládáme do něj připravené porce.

  • 3

    Máslo zapracujeme do mouky jako při přípravě drobenky, přidáme nastrouhaný sýr a vše promícháme. Vzniklou směsí posypeme filé, pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.

Komentáře k receptu