Hovězí pečeně s párky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 458 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 90 mg
 - Bílkoviny 42 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 125.5 mg
 - Draslík 36.5 mg
 - Vláknina 1865.8 mg
 - Vitamín A 1865.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 26.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na másle osmahneme očištěnou, na kostičky nakrájenou zeleninu, přidáme cibuli, ještě osmahneme.
 - 
                                2
Omyté maso osolíme, protkneme párky a na zelenině po všech stranách opečeme. Podlijeme vodou a dusíme v troubě.
 - 
                                3
Když je maso měkké, zahustíme omáčku moukou, necháme vysmahnout, podlijeme a povaříme. Část omáčky přecedíme na rozkrájené maso, zbylou omáčku podáváme zvlášť v omáčníku.
 - 
                                4
Vhodnou přílohou jsou houskové knedlíky, rýže nebo vařené brambory a zeleninový salát.