Skopový guláš s hřiby

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 75 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 5 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 400 ml Voda pitná
  • 500 ml Vývar z hovězích kostí
  • 1 kávová lžička Kmín celý
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 3 stroužek Česnek
  • 15 dkg Cibule
  • 60 dkg Skopová plec
  • 5 dkg Slanina vepřová
  • 0.01 dkg Sádlo škvařené
  • 15 dkg Hříbky čerstvé
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 525 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 44 g
  • Sodík 1038 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 14.8 mg
  • Draslík 810.5 mg
  • Vláknina 2834.5 mg
  • Vitamín A 2834.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.3 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plec očistíme, omyjeme, nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme.

  • 2

    V hrnci rozehřejeme sádlo s nakrájenou slaninou, vložíme nasekanou cibuli, kmín, hřiby, papriku a mírně osmažíme.

  • 3

    Přidáme maso, podlijeme, přidáme česnek a dusíme do změknutí. Mouku rozmíchanou s vodou nalijeme do šťávy a provaříme.

Komentáře k receptu