Skopové kotlety s fazolkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Cibule
  • 250 g Fazolové lusky zelené
  • 600 g Skopové kotlety
  • 50 g Skopový lůj
  • 250 ml Zakysaná smetana
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 l Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 584 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 47 g
  • Sodík 258 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 45.3 mg
  • Draslík 238.3 mg
  • Vláknina 3831.5 mg
  • Vitamín A 3831.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.1 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V kastrolu rozpálíme skopový lůj a osmahneme na něm oloupanou, nasekanou cibuli. Přidáme osolené skopové kotlety a opečeme je po obou stranách. Podlijeme vodou a dusíme doměkka.

  • 2

    Očištěné fazolky uvaříme v osolené vodě, slijeme a přidáme k dušeným kotletám. Nakonec přilijeme zakysanou smetanu rozkvedlanou s moukou a ještě chvíli povaříme.

Komentáře k receptu