Vepřový bok jako kapsa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1594 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 155 g
 - Sodík 441 mg
 - Bílkoviny 42 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 448.3 mg
 - Draslík 1435.9 mg
 - Vláknina 5338 mg
 - Vitamín A 5338 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 23.1 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z omytého vepřového boku uprostřed vytvoříme nožem kapsu.
 - 
                                2
Vymažeme ji hořčicí.
 - 
                                3
Na másle osmahneme slaninu, žampiony a vejce a osolíme.
 - 
                                4
Přidáme nakrájenou červenou papriku, cibulku, italské koření a pepř.
 - 
                                5
Kapsu naplníme a uzavřeme jehlicí.
 - 
                                6
Dáme do pekáče kůží dolů, podlijeme a posypeme kmínem.
 - 
                                7
Pečeme a podléváme.
 - 
                                8
Maso otočíme a kůži pokrájíme na kostičky, aby se propekla.