Kuřecí kapsy s pivním sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 358 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 175 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 64 mg
 - Draslík 371 mg
 - Vláknina 39.8 mg
 - Vitamín A 39.8 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.2 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuřecí maso omyjeme, osušíme, rozkrájíme a plátky a zlehka naklepeme. Maso osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Potom na každý plátek položíme celý pivní sýr, zabalíme závitek a otvory uzavřeme párátky nebo malými jehlami na špízy, můžeme použít nit.
 - 
                                3
V pánvi rozpálíme olej, na olej položíme závitky a osmahneme. Smažíme asi čtvrt hodiny a během smažení obracíme. Po opečení vyndáme maso ven z pánve.
 - 
                                4
V nádobce si vidličkou rozmícháme 1 lžíci hladké mouky s vodou, tím šťávu zahustíme a vytvoříme omáčku, kterou ještě krátce povaříme. Omáčku můžeme dle chuti přisolit.