Špagety s česnekem a feferonkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 625 kcal
 - Sacharidy 82 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 14849 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 82 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 338.2 mg
 - Vláknina 7576 mg
 - Vitamín A 7576 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.1 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do velkého hrnce nalijeme 10l vody a přidáme 150g mořské soli. Přivedeme k varu, vložíme špagety a vaříme je na skus. Po uvaření špagety slijeme.
 - 
                                2
Na pánvi rozehřejeme olivový olej, přidáme oloupané, na tenké plátky nakrájené stroužky česneku a nakrájené feferonky. Opečeme a vmícháme uvařené špagety (pokud ve špagetách zůstane trocha vody po vaření, nevadí.) Vše dobře promícháme.
 - 
                                3
Pokrm upravíme na talíře, ozdobíme nasekanou petrželkou a ihned podáváme.