Smažená jablka s pudinkovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 341 kcal
 - Sacharidy 45 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 157 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 38 g
 - Cholesterol 196.5 mg
 - Draslík 221.3 mg
 - Vláknina 5850 mg
 - Vitamín A 5850 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.9 mg
 - Vitamín E 3.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka oloupeme, vyřízneme z nich jádřince, omyjeme je a nakrájíme na kolečka.
 - 
                                2
Z části mléka, vajíček a mouky vymícháme jemné těsto, nakrájená jablka v něm obalíme a potom usmažíme v pánvi na rozehřátém oleji.
 - 
                                3
Pudink rozmícháme v hrnci ve zbylém mléce tak, aby byl řidší, zahřejeme a přimícháme do něj vanilkový cukr.
 - 
                                4
Osmažená jablka v těstíčku rozdělíme na servírovací talíře, přelijeme pudinkovou omáčkou a podáváme.