Řezy ze svíčkové s křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 304 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 419 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 76.9 mg
 - Draslík 703.5 mg
 - Vláknina 359.8 mg
 - Vitamín A 359.8 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.1 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z očištěné svíčkové nakrájíme 8 řezů, lehce je naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme po obou stranách na oleji tak, aby maso zůstalo uvnitř růžové. Řezy vyjmeme a upravíme na nahřáté talíře.
 - 
                                2
Olej z pánve slijeme, na pánev přidáme máslo, vývar, worcester, sůl a vaříme do zhoustnutí.
 - 
                                3
Masové řezy potřeme nahřátým kečupem, posypeme nastrouhaným křenem a podlijeme šťávou.