Drůbeží vývar s plněnými těstovinami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 570 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 1600 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 17 mg
 - Draslík 67.7 mg
 - Vláknina 2032.3 mg
 - Vitamín A 2032.3 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.6 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Drůbeží vývar nalijeme do většího hrnce a přivedeme k varu. Přidáme trochu soli a pepře a vložíme těstoviny.
 - 
                                2
Dobře zamícháme a znovu uvedeme do varu. Na nižší teplotu vaříme podle návodu na obalu těstovin. Během varu často promícháváme, aby se těstoviny důkladně provařily.
 - 
                                3
Na konec přimícháme víno a podle chuti okořeníme.
 - 
                                4
Vývar podáváme posypaný nastrouhaným parmazánem a jemně nakrájenými lístky petrželové natě.