Candát na rajčatech a žampionech
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 359 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 397 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 36 mg
 - Draslík 398.1 mg
 - Vláknina 3575.5 mg
 - Vitamín A 3575.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.6 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 36.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Candáta vykucháme, omyjeme a osušíme. Maso osolíme, okmínujeme a dusíme na polovině másla.
 - 
                                2
Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Přidáme očištěné žampiony pokrájené na tenké plátky, osolíme, posypeme mletou paprikou a podusíme na zbylém másle doměkka.
 - 
                                3
Hotovou rybu upravíme na mísu a obložíme rajčaty se žampiony. Pokrm posypeme nasekanou petrželkou.