Vepřové maso s kapustou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1610 kcal
 - Sacharidy 76 g
 - Tuky 121 g
 - Sodík 240 mg
 - Bílkoviny 79 g
 - Uhlovodany 61 g
 - Cholesterol 360 mg
 - Draslík 2404.9 mg
 - Vláknina 25029 mg
 - Vitamín A 25029 mg
 - Vitamín B6 1.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 609 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 20.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na sádle z konzervy osmahneme drobně pokrájenou cibuli, zalijeme trochou vody a přidáme kapustu pokrájenou na nudličky.
 - 
                                2
Dusíme doměkka. Zaprášíme moukou, osolíme, opepříme, vmícháme maso z konzervy, prohřejeme a dochutíme prolisovaným česnekem.
 - 
                                3
Podáváme s vařenými bramborami.