Zapečené lilkové plátky s česnekem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 270 kcal
 - Sacharidy 30 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 742 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 30 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1027.4 mg
 - Vláknina 21707.5 mg
 - Vitamín A 21707.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 69 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Lilky dobře omyjeme, oloupeme a nakrájíme na plátky, osmahneme na pánvi na rozpáleném másle. Orestované lilky rozdělíme na porce do 4 zapékacích sáčků.
 - 
                                2
Na másle, na kterém jsme restovali lilky, osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme prolisovaný česnek, rozmixovaná rajčata, nasekanou petrželku, sůl, pepř a za stálého míchání povaříme 8 minut.
 - 
                                3
Omáčku nalijeme do jednotlivých zapékacích sáčků, pořádně zavážeme a dáme na 45 minut zapéct do středně vyhřáté trouby a ihned podáváme.