Salát ze zeleniny a jablek
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 252 kcal
 - Sacharidy 53 g
 - Tuky 347 g
 - Sodík 220 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 42 g
 - Cholesterol 6.5 mg
 - Draslík 843 mg
 - Vláknina 26880 mg
 - Vitamín A 26880 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 35 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zeleninu a jablka očistíme a nastrouháme na struhadle.
 - 
                                2
Vše smícháme s jogurtem a ochutíme citronovou šťávou. Pokud jsou jablka kyselá, šťávu nepřidáváme.
 - 
                                3
Podáváme k pečenému a vařenému masu nebo s chlebem.