Popelčin vývar

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 50 g Lanýž
  • 120 g Rýže dušená
  • 100 g Kohoutí maso
  • 150 ml Víno červené
  • 2 l Vývar drůbeží
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 478 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 1053 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 12.5 mg
  • Draslík 116.4 mg
  • Vláknina 566.7 mg
  • Vitamín A 566.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.3 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Lanýže nakrájíme na proužky, vložíme do kastrůlku a zalijeme vínem Frontignan. Povaříme 5 minut a scedíme.

  • 2

    Do talíře dáme několik proužků vařených lanýžů, přidáme dvě lžíce vařené rýže, lžíci vařeného kohoutího masa a zalijeme horkým vývarem.

Komentáře k receptu